Πρόσκληση του WIFT CYPRUS για προβολές στο “Up to Youth” Φεστιβάλ στη Λευκωσία
Το ίδρυμα «Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση -Κύπρος» προσκαλεί τους κινηματογραφιστές και τις κινηματογραφίστριες από την Κύπρο και το εξωτερικό να ενταχθούν στους Φίλους του Οργανισμού και να έχουν τα οφέλη των μελών του οργανισμού στη Κύπρο και διεθνώς.
To ίδρυμα WIFT CYPRUS, συμμετέχει με περίπτερο και θα πραγματοποιήσει προβολές ταινιών μελών/φίλων (με ΜΡ4) στο πλαίσιο της διοργάνωσης του “Up to Youth” Φεστιβάλ Νέων 2022 , που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το NGO Support Centre και το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πάρκο Ακρόπολης στην Λευκωσία.
Ταινίες που θα σταλούν μετά την 1η Αυγούστου θα ληφθούν υπόψη για να προσκληθούν σε άλλες εκδηλώσεις του οργανισμού στη Κύπρο ή/και στο εξωτερικό.
Σημειώνεται πως για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να γίνουν φίλος ή φίλη του οργανισμού συμπληρώνοντας την αίτηση διαδικτυακά εδώ ttp://wiftcy.org/en/become-a-member/
Επίσης μπορούν να στείλουν την/τις ταινίες τους, μέχρι την 1η Αυγούστου 2022, στο σύνδεσμο https://filmfreeway.com/WIFTCYPRUS στους Φίλους του Οργανισμού και να έχουν τα οφέλη των μελών του οργανισμού στη Κύπρο και διεθνώς.
Ταινίες που θα σταλούν μετά την 1η Αυγούστου θα ληφθούν υπόψη για να προσκληθούν σε άλλες εκδηλώσεις του οργανισμού στη Κύπρο ή/και στο εξωτερικό.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός WIFT CYPRUS ανήκει σε ένα παγκόσμιο δίκτυο που ξεκίνησε από το WIF (Women in Film LA) στο Λος Άντζελες ΗΠΑ τη δεκαετία του ’70 ως αντίδραση στην ανδρική κυριαρχία στην κινηματογραφική βιομηχανία και σήμερα ενώνει περίπου 50 τοπικά δίκτυα WIFT (Women in Film and Television) ανά την υφήλιο. Περισσότερα από 13.000 μέλη συνεργάζονται με στόχο την προώθηση και υποστήριξη του καλλιτεχνικού έργου που παράγεται από επαγγελματίες όλων των φύλων στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και λοιπά οπτικοακουστικά μέσα.
Σκοπός μας είναι η προβολή και η καθιέρωση του έργου των Κυπρίων, κυρίως στους τομείς δραστηριότητας του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και των τεχνών, καθώς επίσης της διατήρησης και διάδοσης των παραδοσιακών τεχνών και κουλτούρας της Κύπρου. Επίσης επικροτούμε την ισότιμη συνεργασία των φύλων στο χώρο των οπτικοακουστικών στη Κύπρο και διεθνώς.