ΔΡΑΣΕΙΣ

3o WIFT CYPRUS International Film Festival (WIFTCYIFF), 1-3 Νοεμβρίου, 2023

Πολυχώρος Μελίνα Μερκούρη και Ξενοδοχείο The Classic, Λευκωσία

WIFTCY & CYIFF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2023

================================================================================================

Πρόσκληση του WIFT CYPRUS για προβολές στο “Up to Youth” Φεστιβάλ στη Λευκωσία
Το ίδρυμα «Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση -Κύπρος» προσκαλεί τους κινηματογραφιστές και τις κινηματογραφίστριες από την Κύπρο και το εξωτερικό να ενταχθούν στους Φίλους του Οργανισμού και να έχουν τα οφέλη των μελών του οργανισμού στη Κύπρο και διεθνώς.
To ίδρυμα WIFT CYPRUS, συμμετέχει με περίπτερο και θα πραγματοποιήσει προβολές ταινιών μελών/φίλων (με ΜΡ4) στο πλαίσιο της διοργάνωσης του “Up to Youth” Φεστιβάλ Νέων 2022 , που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το NGO Support Centre και το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πάρκο Ακρόπολης στην Λευκωσία.
Ταινίες που θα σταλούν μετά την 1η Αυγούστου θα ληφθούν υπόψη για να προσκληθούν σε άλλες εκδηλώσεις του οργανισμού στη Κύπρο ή/και στο εξωτερικό.
Σημειώνεται πως για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να γίνουν φίλος ή φίλη του οργανισμού συμπληρώνοντας την αίτηση διαδικτυακά εδώ ttp://wiftcy.org/en/become-a-member/
Επίσης μπορούν να στείλουν την/τις ταινίες τους, μέχρι την 1η Αυγούστου 2022, στο σύνδεσμο https://filmfreeway.com/WIFTCYPRUS στους Φίλους του Οργανισμού και να έχουν τα οφέλη των μελών του οργανισμού στη Κύπρο και διεθνώς.
Ταινίες που θα σταλούν μετά την 1η Αυγούστου θα ληφθούν υπόψη για να προσκληθούν σε άλλες εκδηλώσεις του οργανισμού στη Κύπρο ή/και στο εξωτερικό.